Fest sagan

Måste bara berätta om den helgalna festen hos Brännlund igår kväll !

Linnea<33 spydde ner hela mattan och sedan halkade Roxi i spyan och började gegga i det.

Bakis kom för att kolla vad som hade hänt men då stoppade Jossan S honom och föreslog att de skulle gå och dricka lite med Mypys

Toai däckade redan kl 8 så Amanda och Emilie ritade massa penisar i hans ansikte. Jag började ragga på Micke men blev total dissad när han började strula med Ulrik.

Då gick jag fram till Annapanna för hon var den enda som dög.

Kvällen slutade i tragedi för Sandra hade
ringt polisen och kört iväg Erica<33 eftersom Michelle hade anklagat henne för att ha antastat Andrén.



Ta fram din mobil och slumpa fram namnen i din kontaktlista. Fyll i med dina namn och se vilken kul fest det blev för alla. ^^, HAHAHA :D

Samtal

I går på tåget på väg till skolan så satt jag där precis som vanligt med min ipod, men så kom det på två killar i täby kyrkby och satte sig brevid mig. Jag skruvar ner volymen på Ipoden. (Tycker det är extremt pinsamt om någon skulle höra vad jag lyssnar på.) Killarna sätter igång och prata om deras helg. De har inte gjort något ovanligt varit på någon fest någonstans. Sen börjar de prata om dans och dansgolv på fester.

Kille 1 :
- Aa men alla tjejer står ju på dansgolvet redan vid typ 9 tiden.
Kille 2:
- Aa precis och killarna kommer inte förrens vid 12 då de har fått i sig några öl.
Kille1 :
Juste, för vem fan tycker att det är kul att dansa igentligen?
kille 2:
- hah ingen, dans är ju för fan as tråkigt!
kille 1 :
- Japp, så jävla tråkigt, fast när man går förbi dansgolv och känner basen vibrera bli man ju allt lite sugen.
kille 2 :
Aa jo i för sig, men känner ju hur benen gärna vill dansa med.
 kille 1:
- ja, men d vore ju pinsamt, så själv är jag inte ute på dansgolvet förrens vid 2.
kille 2:
- haha
 Själv sitter jag där och lyssnar på deras extremt gulliga samtal om att det är för töntigt/tråkigt att dans, vilket det visade sig att det att det igentligen inte alls var. P.

Pilot avsnittet

http://www.56.com/n_v41_/c25_/24_/13_/pal37_/zhajm_119510175974x_/2515000_/0_/22979069.swf

Gossip Girl

Världans bästa serie :D

image25



Ska kolla om jag kan hitta pilot avsnittet :)

Blogg



haha här är han :D

Blogg

Ojoj, nu var d ett tag sedan jag bloggade, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag uppdaterar inte så ofta!
Kanske borde berätta om min helg, Eller kanske om min extremt inte intressanta måndag?

Ajja vi börjar med helgen så får vi se sedan. I fredag vara jag sjuk och hemma från skolan, jätte skönt men inte lika kul när man inser att man inte får gå ut på kvällen sen. men vid nio va jag så rastlös så jag fick gå ut ändå. Så jag raggar upp Jalle för att han ska gå en promenad med mig, men vi hinner inte så långt förrens han måste i väg och då va d med den promenaden (haha) Så då får jag för mig att ringa min bort glömda pycklog från Kalle tiden (My). Henne var det underbart att se igen. Så det blev lite mer promenerade. Men vid 11 var det för kallt för att fortfarannde vara ute, så vill skills åt och bestämmer att vi ska se om en månad (haha). Då gick jag in och upptäker att min familj sover. Skönt!  Då var det film som gällde, den var grymt bra. Lean On heter den typ.

Lördagen var något mer lyckad. Det börjar med en underbar sovmorgon. När man vaknar upp har hela familjen åkt till Nyköpning och kommer inte hem förrens på Söndagen. Sen efter några timmar slappande ger jag mig av till Täby Centrum för att möta Erica och Jossa. De shoppar lite medans jag tittar på.(otroligt!) Sen beger vi oss till Erica för att "fyllebaka" där men så blir det inte. och Amanda har fest så vi tar med oss alla gäster och åker dit. Där var det redan lite folk men när vi kommer så lyckas det sprida sig och det kommer massa roliga människor. Men vid 12 slänger Amanda ut oss och vi får gå hem. (Bara för att göra klart för alla så kommer jag inte riktigt i håg vad som har hänt under kvällen) Så vi ger oss av till Erica igen och där blir det någon sorts efter fest och en heldel natt gäster! Själv delade jag en extremt liten säng med Jakob Käck, men vi slapp i allafall sova på golvet som en viss Julia. (haha)

Söndagen blev en bakisdag hemma hos Erica med henne och Patrica. Det var mysigt, massor med onyttigheter och girl talk. 

Min måndag bestod av sovmorgon, skola, träffa Jossan och Erica i centrum. Sen en snabbis in till stan med Erica. (Jossan lämnar oss för att gå till doktorn) Därinne besöker vi Ericas gamla praoplats och en donken. jag hade bara drukigt ett glas blåbärsoppa denna dag. 

Bye bye från en som känner sig extremt dissad av en youtube lanare.   


RSS 2.0