About Last Night

                                                             Se den med Demi Moore och Rod Lowe!
                                             

Banan

Nu är det Söndag och jag vill bara gå och sova fast det vore ju inte så smart att göra det nu. klockan är ju bara 4. Men jag är så här trött för att jag är sjuk. Bajs att jag drack ur samma flaska som Maria och de sa att jag skulle bli sjuk men lyssnade jag. Svar NEJ! Började redan känna det i halsen i fredags men trdde inte att det skulle bli något av det. hahah jag tror väldigt mycket! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men kan väl skriva om vad jag har gjort i helgen.  I Fredags var jag jättetrött. Tror att jag kmr bli som Carro och alltid vara jättetrött på fredagar. Så jag var bara hemma och tog det lungt tittade på tv och åt god mat. Såånt som man gör på en hemma fredagkväll. I Lördags varjag med Michelle och först åkte vi till Vallentuna centrum för att michelle skulle ta ut pengar och jag skulle hämta grejer hos pappa. Under den här tiden bestämde vi att vi skulle vara med Jossan och Millan under´kvällen. Hade träffat Jossan en gång tidigare och millan aldrig men vilka härliga tjejer måste ja säga. Så vi åkte hem och gjorde oss i ordning sen körde mamma hos hem till Jossan där de bakade paj ich sen åkte vi moppe hem till Millan för att äta pajen. haha Millan var ensam hemma men deras ugn funkade inte. Sen pratade jag med Jacob och han sa att vi fick komma hem till Erik och dit bar det av. När vi kom fram så var det inte så mt folk där utan bara några killar men det kommer mer sen, alla hade varit hos Markus på kräftskiva innan så. Kvällens höjdpunkt var när Raviollin kom fram. hahhahahah! Ajja ganska trevlig kkväll även fast ag inte hade någon röst kvar! har jag inte nu hlr men men! VAd har ni gjort i helgen och tipsa mig om en bra film kära läsare! Just nu tittar jag på About last night med Rod Lowe och Demi More. Så ha det toppen!



Den här flickan får en extra kram i dag och jag finns här om du vill prata!<3333

Kultur

I dag på svenskan började vi med ett prodject och det ska handla om olika genrar inom tidnings världen. Jag, Carro och Benny fick Kultur och vi bestämde hos för att göra ett collage och vet ni jag har tråkigt så jag har gjort ett litet smakprov collage ;D


Tiger

Alla vill vara riktiga tigrar om ni förstår vad jag menar. Kunna få vem vi vill men alla hade vi inte den turen men jag är lycklig endå. i går såg jag en prinsessa dagbok och min dröm kille är med i den filmen. Han sjunger, har sånt varkert utseende att han bara kan välja och vraka. Känslig är han också inte för att jag vet óm han e d på riktigt men man kan ju alltid hoppas. I filmen är han det iaf.



Idag var jag i skolan började tio så det var lungt sen så gick jag hela dagen. Fatta jag är typ satisig! Yill och med min pappa har märkt det, jag säger bara jippi! :D nu ska jag inte tappa det här bara men tror att jag kommer lyckas. Nu är det bara ett jobb kvar sen är jag nöjd, en pojkvän också kanske men har jag klarat mig utan så här långe kan jag fortsätta en stund till. Aja nu ska jag gå och göra läxor tror jag.

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll
Nu har skolan drgit i gång på allvar, har redan massor med läxor och jobbigt schema men jag får se på det positivt jag har ett år mindre kvar till studenten! Aja någon om skolan känns som att det är det ända jag har skrivit om på sista tid = borring! :P

I dag köpte jag ett par nya skor och det känns som att jag är i himelriket, de är så fina :D  de kommer från Vaga Bond men jag köpte dem på nilson. De är svarta lite glansiga men inte skimrande om ni förstår vad jag menar och har en stor och "klumpig" klack. *AS NJÖD*

nej nu ska jag borsta tänderna krypa ner i sängen med en bra bok, lr kanske engelska artikeln tror jag kör på det. Tihi i år ska det gå super i skolan!

Flim

NU siiter jag, Linda och Svea frömför daton fast igentlien skulle vi ha tittat på film men det blidde inte så. Utan middag och ps2 spelande och Orlando Bloom tittande. Lite Rob Lowe oxå. Han är verkligen AS AS AS snygg. Rob Lowe är en i 80talets bratpack och han är så snygg! Han är med i St Elmo´´ s fire och jag vill se den. Svea Ladda ner den åt mig!



Orlando Bloom är 64 år på dennna bild kom jag på lite klyfftigt ;)


2an

I dag har skolan börjat igen, klassen är nästan den samma, många gamla ansikten och några nya. Halv bra schema och ny mentor. Linda, Frida och Charlotta har slutat sen har det till kommit två nya tjejer Malin och Susanna. Har inte fått någon riktig bild av dem. Men d e säkert trevliga. Kristina som vår nya mentor heter ger mig in´ga bra viddar, hon verkar konstig bara. Vill typ ha tillbaka Göran. Vad gäller schemat är jag inte förvånad alls det visste jag redan förra året att det skulle bli så här. Aja det är bara att ta sig igenom det här året med ett leende på läpparna och hoppas på många nya erfarenheter.

Hem

Nu är ag hemma igen och i morgon börjar skolan och jag längtar inte, vårt schema är sämst, men men i år ska jag satsa! Puss och kram


Väsby,Stan och Täby

I dag har jag varit med Erika och vi har var överallt känns det som. För var vi i väsby för att Erika skulle ta passkort och köpa hårfärg för att slippa var görn,blond,brun i håret. Sen åkte vi in till stan och åt lunch på donken faktigst, fy skäms! Men vi äter alltid på donken på regeringsatan typ vår grej. När vi satt inne på donken så inser vi att det måste vara något evenemang  någonstans och förmodlingen Kungsan för det kommer hur mkt folk som helst där i från. Vi går dit och inser att ung08 har dragit i gång men vi orkar/vill inte vara kvar där. Så vi ger och av mot Drottninggatan för skoshoppning. Vi båda inser snart att vi inte har samma skosmak, ganska kul faktigst för så fort den andra tar fram ett par skor, rynkar den andra på näsan. Jag hittade ett par skor inne på dinsko som jag skule kunna tänka mig, men jag är kär i ett par skor inne på vagabond och vill ha dem jätte gärna! Sen eter stan åkte vi hem, men vid ensta kommer erika på att hon har glömt att köpa hårfärg och å går vi av där och går till täby centrum därifrån. Gissa vem jag stöter på i täbban om inte HM-killen, en riktig pudding. Hahah så om ní vill ha ögongodis när ni går i täbban är det bara att gå in på Hm och titta ;) 
 
Nej men nu borde jag gå och sova mamma tjatar sig blå i ansiktet om att jag ska ställa tillbaka dynget. Fast jag ser ingen riktig vists med det för att på fredag åker vi till Trosa och där sover man inte. Iaf inte i år när Max visst har tänkt att bjuda dit massor med människor och inte bara oss vanliga tjejer, hiss eller diss är frågan om detta!?

go natt,guten nacht, sleep well!

favorit i repris!

Sommaren är snart slut även fast det är typ en månad kvar men allt tyder på det. Min mamma har börat tjata om att vi ska ställa tillbaka dygnet och Moa nämde att vi inte hade setts på hela sommarlovet, vilket är lite tråkigt för jag var med henne typ varenda dag förra sommaren. Sen har jag också köp nya kollergerblock och pennor inför skolan. Solen har försvunnit. Folk kommer hem igen som sagt allt börjar åter gå till det vanliga igen. Kul men ändå inte känner mig inte ett dugg ut vilad. Till hösten börjar alla 92or i skolan också vet inte vad jag tycker om det. De är trevliga men det känns som att det kommer bli så himla vimmigt i skolan och jobbigt! Men aja allt detta tyder ju bara på att jag bara har två år kvar till arbetslivet.  Nu ska jag åter gå till ner laddandet av musik till mig ipod, så see u!

Alla flickor dröm

Alla flickor tror jag någon gång har drömt om ett stor slaget bröllop med sitt livs kärlek och den stora klänningen,tårtan och hela packet. och i kväll blev jag ätte taggad för jag och Anna såg 27 dresses och det var en rikt dream come true :) haha här är några bilder som fick insperation från filmen i af.



hahaha snacka om fångigt!

Men någon gång i livet måste man få dröma även fast ddet kanske är långt fram i tiden!

Men som min lillebror sa

- Ellinor snart är du vuxen och då måste du skaffa dig en kille!


Jobb

Nu har jaf sökt mitt första jobb i hela mitt liv, inte för att jag tror att jag får det men man kan alltid hoppas. Jag är verkligen i behov av ett jobb! och min mamma och pappa tjatar sig gul och blå " börja jobb!" Så nu har jag tagit ett steg i rätt riktning! *GLAD*  Jag har faktigst tre mål för den här hösten. Börja övningsköra och träna och skaffa ett jobb! Känner mig lite stolt att jag har börjat med att försöka uppnå dem iaf!

Nattetid

Sitter här mitt i natten och funderar på att gå och lägga mig. Men jag vill inte riktigt inte förrens jag har laddat min ipod iaf. Vad har jag hittat på för kul i dag då? Ingenting egentligen. I går var jag med Linda inne i stan först och sen så var jag med Amanda. Vi tittade på film och åt glass, lr Amanda t glass för ja blev illamående.  I dag skulle jag inte och kolla på pridefestivels tåget men det regnade så det blev inte riktigt så utan jag var hemma och var almänt lat. Nu jag kollade på cry-baby på trean aldeles nyss. Måste sägat att flimen var en  speciel genre men jag gillade den. Johnny Depp är alltid bra!   Nu vet jag inte ens vad jag skriver om längre så det är nog bäst att sluta!
 

Sommarlov

Hejsan!
Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men så är d hoppas att d är någon som har ork att följa en blogg som knappt uppdateras, men ibland så! Nu är d iaf 21dagar kvar på sommar lovet. Jag har en resa kvar på schemat sen är det klart. Jag har varit på vecka på Mallorca (port de Alcodia). Det var mysigt kände verkligen som att jag behövde den. Sen har jag varit en vecka i Danmark (Köpenhamn), inte lika roligt men helt okej. Gjorde min mamma glad iaf, alltid ngt. Den 15 åker jag, Michelle, Linda och Svea ner till Solvik, trosa. För att vara ut i naturen, bada och döpa kor innan skolan börjar igen och förhoppningsvis ät jag utvild vid det laget och får ett trevligt skolår. Om nu skolår kan vara trevliga. Det ända man gör är att gå och räkna dagarna i för helgen. Jag har faktigst tre mål inför hösten börja övningsköra, träna och förhoppningsvis hitta ett jobb. Vi kan ju hålla tummarna åt att jag genom för det hära och får lite struktur på mitt liv enligt mamma. Ajja ha ett trevligt sommarlov och bada mkt, både åt er och mig!

RSS 2.0