Bild

 (Tagen av mig)

Här kommer den ända bilden från i lördags.

West side story

Origentringen gick bra, efter åkte jag hem till carro där vi bakade och spana in myspace :D tihi Sen åkte jag hem gjorde mat och satte mig framför tv där jag såg på west side story och den suger!

Origentering

om en halvtimme går min buss mot skavlöten, där jag och alla andra tvåor som går på tibble gymnasium ska springa omkring. Men det går säkert jätte bra. Har iaf superduper sköna kläder på mig i dag. Grå mjukisar, grå collagetrjöa. mysigt värre ;) I kväll tror jag gossip girl börjar oxå, vilket perfekt av slut på dagen :D tihi men nu ska jag gå och göra mig i ordning, hej så länge!

Sy

Vet ni det blev ingen film, jag börjde sy på en kjol i stället. Den blev inte jätte bra, lite kort och lite för ballongig. Om ni försåt vad jag menar. Men fint tyg var det iaf. Tror att jag ska någon dag senare i veckan fixa till den lite bättre så blir det säkert as bra sen. Nu tror jag iaf att jag ska gå och lägga mig, men är fortfarande lite taggad på den där filmen, kanske borde se den nu :) aja god natt

Espanol

Dagen började bra, kom upp ur sängen utan problem, åkte till skolan men på vägen till skolan blev jag jätte irriterad. Vilken tur att det första jag hade var spanska prov och enligt mig gick det galant, haha hoppas Katarina tycker likadant. Vi hade iaf spanska hela dagen i dag. Det var faktigst helt okej. Det gick riktigt fort faktigst. Men just nu är jag så himla trött, funderar på om jag ska gå ner och titta på film. Men vi har läxa i spanskan också, vi ska skriva om en tjej vid namn Aurora Argon. tihi argon nu blev jag nästan lite sugen på att titta på sagon om ring, har inte sätt på den filmen på år och dagar. och alla vetr ju vilket söt pojke som spelar i den filmen ;) I morgon är det iaf origentering vid skavlöten. Förra året sprang jag med Jennifer men i år går det inte eftersom att hon inte går kvar. Jag får väl se vem jag springer med i år . Nu ska jag iaf gå och kolla lite flim óch vem vet jag kanske somnar om jag har tur, haha



Tänk att både passa i blont och brunt hår, men före drar nog det bruna ;)

Språkdag

I morgon gäller det, spanska hela fag, säger bara jippi höhö

Söndag

I dag ska jag i väg på 18års fika med min familj. Fast egentligen vill jag bara var hemma och ta det lungt och plugga. Men jag är tvungen att följa med. I går så var det tjejmiddag hos Josefin. Vi år paj och drack god dricka. Eller jag och Michelle hade teqilla rose. och det var så äkligt!!!! haha så min pappa har fått det nu :P Efter middag åkte vi till en kille som hete Erik och det blev as konstig stämning och inte alls kul. Det ända roliga med går dagen var att jag träffade Tove som ja inte har sätt på 5 år. vi kom hem vid 2 och somnade som stockar ;) Men nu ska va åka så ha det gött!

Språkdag

I dag hade vi tema dag i skolan och för tvåorna var det språk som gällde. Första lektionen hade vi kinesiksa, hah det var lite kul, ni háo = du bra alltså hej egentligen men direkt översatt du bra. Efter det hade vi en föreläsning om översättnig och till min klass stora förfäran var det Pär vår "lärare" från tyskland som höll i den. Efter det hade vi en 3 timmar lång håltimme. Då åt vi lunch och sen bar det av till centrum för lite fönster shopping, jag köpte mig ett linne på Hm. Det är svart och vit randigt med mimmi pigg på, galet söt! Efter det var det tillbaka till skolan där vi hade Spanska. Haha vi var något flumiga. tihi Efter det så gick jag och Carro till centrum köpte choklad och åkte till vallentuna där vi gick en kort promenad. Sen hade jag sång (lalalalaaaa). Kom typ en 5 minuter försent men det gör inte så mkt tror jag. I morgon ska jag hem till min mamma så jag måste städa i mitt rum men jag orkar bara inte. kanske kan gå upp tidigt i morgon och städa i morrnbitti. Jag börjar inte förrens 12 i morgon och då har jag handledartid och efter det svenska men vi har i bibloteket, där vi ska få en genom gång och får gå sen, skönt! Men för att få närvaro måste man lämna in sin ideskiss till den vetenskapliga uppsatsen och jag kommer inte i håg vad den skulle inne hålla. hm inte bra! Aja får göra den efter svenskan.

Lista och jag vet att dom e tråkiga

Bilddagbokens mest pinsamma tjejtest,
vågar du inte svara? Då är du en fegis!

Utseende:
Hårfärg: Blont
Ögonfärg: blå/gröna
Längd: 1.68
Skostorlek: 38
Annser du dig själv vara snygg/söt? Det tycker jag att jag är, men smaken är som baken.
kärlek:
Har du en kille just nu? Nej tänk för att jag inte har det
Gillar du någon? nja
Vem? Som sagt ingen jag kan komma på
Tillåter du din kille röra vid dig? haha jaaa, killar kan visst få ge mig en kram ;D  

Flickiga saker:
Vad har du på dig? gröna strumpor, grå jeans och en grå randig stickadtröja
Hur ser dina trosor ut? vaa? im not telling u ;D
Har du någon Bh? massor
Hur ser den ut just nu ? dagens?
Hur beskriver du en ''fjortis"? mindre flickor i 13-14års åldern som jag inte förstår mig på.
Hur beskriver du en ''plugghäst''? Tkr inte det finns såna, utan om man e "plugghäst" ska det vara positivt!
Har du bytt stil någon gång? of course, men det går stegvis allt eftersom tiden går, annars hade jag fortfaranse bara haft lila kläder
Vem är din förebild inom mode? hm svår fråga men typ Audrey Hepbrun, hur "kool" kvinna som helst. 
Bad Days: ?
Har du varit full? ja
Har du däckat? d har jag, men jag pratar gärna inte om det, är en duktig flicka!
Har du haft sex på fyllan? nej
Har du rökt? ja
Har du snusat ? ja
Har du gjort något olagligt? ja

Ja/Nej:
Är du allergisk mot något? nej
Tror du på Gud? Nej
Har du en Bästis? Nej, tror inte på sånt längre
Är du vegitarian? nej
Är du olydig? nej
har du vart med om ett stort gräl? ja

Antingen eller:
[ ]mjölk/saft[x]
[x]ibumetin/ alvedon()
[]katt/hund[x]
[]Cykla/gå[x ]
[]öl/vin [x]
[x]kanin/hare[  ]

Trmp

I dag var en slö dag och jag har typ inget att skriva om, var i skolan, kom lite sent till engelskan. Brandövning var det faktisgt. Hela skolan gick ut och ställde sig ungefär vid konstgräset sen stod vi där en stund gick tillbaka till engelskan och fortsatte vår lektion. Något som inte händer varje dag alltså. Efter skolan gick jag till centrum och tillbaka efter det hämtade jag Hanna på dagis och sen så åt vi pannkakor. Jag vet tråkig dag men aja.

Kanske kan plocka ihop något i photoshop lr kanske plugga lite spanska.

Önskning



Jag vill ha! mer än något annat just nu! Jag vill, jag vill,jag vill!!!

Nöjd

hejhej :)
I dag var jag och min famlilj pch åt i kista galleria. Däe jag passade på att köpa vinterskor. Det blev ett par ugs kopiror från dinsko, gillar dem jätte mkt eftersom att de är ankelhöga. Svarta är dom oxå. I går shopade jag lite oxå men det blev mest små saker som en kedja, masscara och en spray som ska vara värmeskydande för håret . 

Man borde ju föresten kolla hur det är med studiebidraget nu för tiden. Det är mkt lättare att bli av med deet visst. Tror faktist att jag ska googla på det nu :)  


Tisdag

I dag är det tisdag och jag är inte på skolhumör, tisdagarna är så himla långa, jag beatämde mig för att ta lite sovmorgon från matten i dag iaf. Ska gå till tåget om 10 min. I går var det möte om spanienresan men det var ett helt värdelöst möte, det blev mkt men ändå inget sagt. Vi satt där i 1 coh ½ timme och lyssnade på ingenting. Men de kanske inte hade så mkt att säg utan ville bara se alla. Den här veckan tror jag gossip girl börjar, jippi!

God morgon

Plugg

Plugg,Plugg, Plugg!

Lördag

Jag är så trött! Vaknade för en och en halvtimme sen och har inte gjort någonting sen jag vaknade. Igår hade jag och några tjejer i min klass middag tillsammans och det var verkligen as mysigt. Vi åt fetaost paj, mums. Jag älskar fetaost mer än allt. Sen åkte vi vidare till en kille i Näsbypark i täby, där det visst skulle vara kul. Men det kan jag ju säga att det inte var. Det var typ 15 personer som alla går i samma klass och alla var stupfulla. Så där kommer jag, Madde, Nikki och Linnea, Malin och Linn och vi är jätte nyktar. Vid tolv bestämde sig iaf Linnea o co att det skulle gå till Erik som bor i Viggbyholm och jag följer med dem. VÄl när vi kommer fram är det ett gäng killar som sitter ich tittar på tv. Inte hlr jättekul men min pappa ringer och frågar om jag vill ha skjuts hem och jag tar chansen. Linn följer också med. Så jag är väl hemma vid ungefär två. Jag fick en fråga om hur det går med London resan och just nu ligger den lite på is för att jag vet inte riktigt hur jag ska betala den men jag söker jobb som en galning, för jag vill och ska i väg! Men Amandas mamma hjälper oss att kolla på billigast möjliga resa så verksamheten är inte helt nere.  Ah jag måste åka ut till mamma i dag också för att hämta mina spanska böcker, jag är inte taggad, aja det måste pluggas här i livet oxå.

Mat

Nu sitter jag coh väntar på maten, är inte spec hunrig eftersom att jag smllde i mig två smörgåsar när jag kom hem. Skolan i dag var inte alls jobbig men jag var/är helt slut i af, tror det måste ha med morgon promenaden som jag och Malin hade i morse. Vi var ute och gick i 1 timme under fär om inte längre. ÖG fick vi för vår lilla gympalektion. Sen var musiken inställd men det gjoder inget, det betyda bara att jag inte var tvungen att sjunga inför någon! Struntade iaf i min sånglektion i eftermiddags jag var aldeles för trött, nästan så at jag vill gå och sova nu! :P men inte än jag får se ajja vi hörs i morgon !

JAg älskar disneyfilmer mer än allt annat, nästan


Äntligen hemma

Jag slutade vid tio äver två idag till min stora förtvivlan. Jag skulle vänta på Emma som slutade vid tio i fyra. S¨för mig återstod två timmars väntan, blä! Aja först gick jag med Kristin och Sarah till täbban där vi även möte Hedwig och Rebecca. Gick jag omkring där en stund med dom men vid 3 så åkte dom hem. Då gick jag tillbaka till skolan och försökte plugga matte men det gick inte, inte alls! AAAAH! Fattar ingenting jag blir galen, känner mig så himla osmart. Efter det träffade jag Emma som jag var med i typ en halvtimme tyvärr sen var hon tvungen att åka. Först trodde hon att hon skulle sluta vid 2 och hade bestämt träffa med Jossa. Iaf så gick jag mot tåget men på vägen dit bestämde jag mig för att ringa Michelle och kolla hur hon skulle åka hem. Tur som jag hade skulle hon va med Kalle i dag och han skulle skjutas hem henne. Vilket betyder att jag också fick skjuts hem, jippi! :D Nu är jag iaf hemma och borde plugga lite spanska men jag får se om jag orkar.

P.S I love you

Tisdag, bara! Veckan går aldeles för sakta.blä! I kväll såg jag i af ps i love you. Gud vad jag grät. Inte för att den är sorlig så men att hon förlorade sin man,hennes livs kärlek är så himla tråkigt, sorlig inga ord kan typ beskriva vad synd jag tyckte om henne och ändå är det bara en film. Jag har gjort engelska läxan så nu borde jag kunna slänga ihop något till företags ekonomin men jag fattade inte den läxan, asså blä! Sen måste jag typ skaffa mig en extra mattelärare. Är sämst på matte alltså det går inte i hop någonstans. I nian kändes det som jag ändå förstod men det är ju fan 1 ½ år sen. BLÄBLÄ! Mycket blä i denna text men aja BLÄ! Börjar kl 10 i morgon iaf, jippi så nu ska jag gå och ta tag i fe och sen sova, god natt!


Halloween

haha jag och michelle hade höstpicnic i dag. Mysigt var det, vi satt ute iskogen och drack te. Under vår lilla picnic kom vi på att vi vill hyra en lokal till halloween och ha halloweenfest för våra små vänner, vore inte d kul? :) haha inträde skulle det då var tyvärr men det gör väl inget, tror det skulle  vara as kul iaf! Utklädda kommer oxå va, jippi. Nu måste vi bara hitta någon öve r18 som är villig att stå som myndíg. I morgon har vi historia redovisning och tror ni inte att jag glömmer histrian hemma men va fan jag hade ändå skrivit en del i skolan och de får duga.

 (bilden tagen av mig)

Ny vecka

Nu är min helg över och den gick aldeles för snapp, jag vill ha mer helg! I morgon är det måndag och det är ändå ganska slapp. Förtags ekonomin kommer nog bli roliast. Jag skrattade as mycket förra veckan! Vi ska planera en fest och det ska komma 90personer och i vår grupp har vi väldigt olika åskiter om hur mkt matt vi borde köpa. hahah!  I dag skulle jag på tv inspelning men igen som jag skulle åka med orkade, men jag försår dem ag pallde inte hlr. Det är säkert inge kul ändå :P Jag längtar till det är lov ígen, inte för att jag tkr at´t skolan är så jobbig det är bara det att jag blir så utamattad. Förra året var det så att jag alltid körde slut på mig själv. Det slutade alltid med att typ en natt varanan vecka sov jag typ 1213 timmar på en natt och så ska det inte vara. Så i år ska det inte bli så och jag har lyckas ganska bra. Hade tre mål denna höst. Skaffa jobb, övningsköra och träna. Tyvärr har det inte blivit så mkt av någon av dem men jag gick faktigst runt i täbban i fredags och gav ut cv. och körtillstånd har jag inte fått ännu och träningen kommer! Snart, men eftersom att jag ska till london måste jag skjuta upp den lite! Men jag måste börja snart annars blir jag tjock!

Michelle

Nu har min lilla flicka gått hem och jag tror alvarligt att jag ska gå och sova nu, är så trött men d känns lite tidtigt att gå och lägga sig nu, men kan knappt hålla ögonen öppna. Aja godnatt

idol


Dåligt samvete!

Nu sitter jag här hos min mormoroch morfar, vi ska äta middag här sen ska jag hem duscha och träffa Michelle. Men det här inlägget kommer inte att handla om vad jag ska göra ikväll utan jag har så sjuk dåligt samvete och är typ ledsen på mig och andra. Var som sagt med Natahie i går och hon hade pratat med Emma för några veckor sen och då hade Emma frågat varför jag ignoreade henne. och det är mitt sätt att hantera saker och jag vet att det är fel men jag vet inte hur jag ska vara. Under våren kändes det som att jag förlorde alla jag höll kärt.De bara droppade av en och en. Jag mådde så himla dåligt. Har inte träffat Emma t.ex på typ 4månader om inte mer. Samma sak med Linnea och typ alla som jag var med. Tror mig man tar det jätte hårt när det känns som att alla ens vänner lämnar en. Men mitt sätt att reagera på gör ju inte saken bättre, FÖRLÅT!

lördag morgon!

I går var en JÄTTE lyckad kväll enligt mig! Först åker jag hem till lilla natta, där hon och en tjej som heter Bella är. Måste ärligt säg oj de sminkade sig länge! :P Sen kom även två tjejer till och då började vi förrkröka lite. Vin för min och nattas del. Efter det gick vi hem till olof där det var en en härlig blandningfolk. När jag kommer möts jag upp av Hedwig som skulle gå precis, men glad var hon :D Sen väl där inne träffar jag Malin och Helena. Sen även lite estet treor. Sen träffar jag även Michelle, Jossan och Millan och massa från deras klass. Sen är Malin i från min klass där oxå och en kille från itek2an asså ja, mkt folk var d iaf och jag hade jätte trevligt men det får man väl ut av vin? :P I dag vet jag inte vad jag ska hitta på vi får väl se, just nu är jag inte så taggad. Men vi får som sagt se.

Ha d bäst en lördag som denna :D

Torsdag!

Nu sitter jag här och har precis tjuvkollat lite på 90210 spin off. Den verkar lite underhållande men inte alls lika bra som orginalet! Jag typ älskar den serien. Den och vänner står höst upp på min favoritlista. Jag borde göra svenskan men jag har bara inte kommit i gång men snart så :) I morgon är det fredag och då ska jag min kära vän Natahlie träffas och ha kul,kul,kul! :D Det var jätte länge sen jag träffade henne. typ tråkigt men i morgon ska vi ta igen det! Vi har ingen handledar tid i morgon heller vilket betyder att jag börjar 10 i 11, jippi! Men då har jag svenska vilket är lika med redovisning, blö! jag vill inte, hatar att redovisa. Inte för att jag har något emot att prata inför andra men det något med att stå där fram och alla tittar på en och lyssnar kritiskt på en. Men tror jag klarar mig, min klass är ändå så snäll!  :D Jag är i samma grupp som Benny och Carro vilket jag trodde va bra från början men sen så fick jag mer arbete än jag ville :( hahah fast det var ändå typ kul arbete. Jag fick först göra ett collage vilket faller mig mkt bra i smaken och sen så ska jag analysera en recention på en film. Varför då inte välja min favorit film och få något kul att läsa om, tihi! :D I am a smart girl. Vi har faktigst spanska prov snart och börjar typ bli nervös eftersom att i spanien pratar de typ inte engelska så det gäller att vara MVG elev i år om jag ska klara mig :P


Musik!

I dag var en trevlig dag, inte spec jobbigt. Först GYMPA  på morgonen och sen efter det 2 och ½ håltimme som jag åkte hem och duschade på. Sen musik. Där vi blev indelade i två grupper och i min grupp ska vi sjunga och spela Heyjude med beatles men vi kmr äga dem så hårt! Sen spanska och det var första gången den här terminen jag tyckte att spanskan var tråkig men det var säkert en en gångs grej. Nu ska jag i väg på sång! SOuper touper strålar ska få se mig lalala.... :D

Photoshop

Som ni alla kanske har märkt gillar jag att sitta och pyssla i photoshop. Det är verkligen min favorit grej framför daton! Jag kanske inte är så jätte duktig på det men men. Skulle först ha gått grafisk komminikation i skolan som individuellet val men av flera olika orskader valde jag bort det. Vilket jag nästan ångrar men som det var just då kändes det bäst! Tror faktigst det fortfarande det är bäst. Jag får väl själv lära mig eller gå det nästa år, vi får väl se. Aja jag ahr iaf gjort ett nytt litet collage! :D

 (gjord av mig )
Om jag har glömt någon är jag jätte ledsen och säg till då!
 Nu ska jag gå och göra spanska, tror inte det blir någon idrott för mig i morgon känns så himla onödigt att åka dit och för en lektion och desutom har ja inga idrotts kläder. Men vi får väl se! :)

:D


-Jag säger bara kärlek!

Alias ögonbrynet!

Hej i dag är det onsdag och nu måste jag erkänna jag typ förföljer en kille i skolan. Jag och mina vänner kallar honom "ögonbrynet". ocj just nu är jag så himlans upprörd, jag såg honom inte i dag! Men i går såg jag honom, då hade en randig tröja på sig och ett bra svarta jeans, tror att de var från cheap monday. Då kollade han på mig en gnutta :D:D:D Asså det e lite svårt att få kontakt med honom efter som att han går i en annan klass och så. Men vi har två gemensamma vänner på facebook, tror faktigst jag ska prata med någon av dem om de kan hjälp mig! <3<3<3<3<3








det är ett skämt för er som inte har förstått detta!
 

London

hola hombre!
Jag var med min sötaste Josefin i dag och vi bestämde att vi ska åka till London någon gång under hösten! HUr kul låter inte det, julshopping och vanlig shopping, festande, ett och annat mussé besök också. Jag bara längtar! Vi vill gå på the kooks också men tyvärr var biljetterna slut sålda så vi får se om vi hittar ett annat band ist! JAG VILL, JAG SKA! London här kommer vi!

 
Tror jag ska offra 2o min till att kolla vad det kan tänkas kosta och sen måste jag ta tag i spanska

Uppdatering: Nu kanske Amanda ska följa med också! :D

fusk

 

Lillebror

Min lIllebror tkr typ att grannpojkarna är dom coolaste som finns. Röktande äckel ungar som vill vara typ gangster men det blir bara fel. och jag har försökt att få Erik att klä sig rätt. Men det verkar inte ha gått in. I går fick han en ny väska som ´han verkade vara stolt över men när jag frågade om han kommer använda den sa han jag vet inte. HERREGUD! Sen så förra hösten fick jag honom och typ börja använda ciggaretjeans. (Alltså inte pösiga och inte as tajta) Men gissa om han inte började dissa dem för fula pösigajeans! AAAAAAAAAAAAAAAAAh! Sen från koftor till collegse tröjor, hallå?! Blä,blä! Hans förebilder har alltså pösiga jeans med stora märken på rumpan typ D&G eller 96 jeans! Här kommer det västa han har tuffsar i runt anklarna! Vet ni vad han sa när jag frågade varför han hade d? - Det kallas mode! Stakarn!

Klipp klipp

Nu på eftermiddgen var ´jag och min lilla syster lite kreativa och satte i gång en klippverksta. Jag klippte ut bilder och satte dem på min kalender så den skulle bli lite finare och Hanna klippte lite men kul  hade vi! :D Sen blev det deggar kväll i tv, orkade inget annat är helt slut!

 (tagna av mig)

Läskigt!

Alla har vi väl hört talas om kvinnan som har varit in låst i en stuga i nio år. Hon blev misshandlad och ledd av MS. Mannen har en skada efter en trafikolyka. Det hela är väldigt hemskt men här kommer det hemskaste. Min pappa och Agneta och Hanna var ute på resa i sommras och de bodde i stugan bevid. De har sett honom. HUr äkligt är inte d?! Jag tkr att det är så vidrigt och nej de såg aldrig henne men ändå! BLÄ! världen är liten ibland!

Lördag

I går va det som sagt tjejmiddag med några i min klass! och det var as mysigt! :D Vi åt tacos och pratade skrattade och hade kul. Efter tjejmiddagen möte jag upp Michelle och så åkte vi hem till Kalle och Klas där några av och rökte vattenpipa men d va mysigt. Det roligaste var när jag "sov" och Michelle och Kalle låg och pratade hahahahahahahahha xD  Myspys var det i går i af, Vi får se vad jag hittar på i kväll är typ taggad på att vara hem och titta på film bara. Vi hörs tjohej!

Freddag

Idag börjar jag inte förrens halv 1 vilket är skönt! Fast jag måste åka hemfrån vid 11 för at hinna in till stan i tid, morr! Men det e ju bättre en 7 iaf! SÅå nu sitter jag här för att fördriva tiden lite. I kväll är d tjejmiddag hos Amanda, fun :D

Idol

Jag verkligen älskar idol uttagnigen! HAHAHAHAHAHA! - Loooove me tender,love me sweet.
Men gud va söt han Mårten va! tror att han hete så och han sjöng crayz på etyt as coolt sätt. Bara älska Idol!

Tralala!

I dag var jag tillbaka i skolan igen, jippi, noT!  Men det var en ganska lung dag, jobbigaste var nog matten, säger bara hata matte. är det någon som är bra på matte och kan få mig att fatta?! Efter skolan så träffade jag upp mamma + MM i Näsbypark där mormor och morfar hade köpt ett skåp åt oss. Det var fint. Men såg världens finaste spegel där inne som jag vill ha!typ love och den var visst antik också vilket gjorde den ännu mer lockande efter som att sånt gillar jag. haha min förebild är typ Jane Austen. Men tyvärr fick jag ingen spegel men jag fick en bok för 10 kr, fynd! (Gilbert Grape)
Sen träffade jag min vän Michelle och vi fik/pluggade tillsammans. Mysigt och vi hittade ett gammalt block till mig där jag hade skrivit ner olika sacker t.ex ett sätt hur jag skulle få en kille vid namn Olle. Här kommer listan

* Man besöker Agnetas skola innan treminen är över.
* Går ut på rasten och kollar på när de spelar fotboll.
* tar mot bollen
* fyra lämnar över Oliva(hans lilla syster) till honom efter fritids.
* Sen vet jag inte

hah ibland tycker jag att jag var för gullig när jag var liten!


God Morgon

I dag blir det då skola för min del! Känns helt okej inte jätte jobbigt. Kommer i håg hur det var att gå upp i våras, ett riktigt helvete. Engelska står först på schmat i dag och jag lämnade in läxan förra veckan. * DUKTIGT* Men nu ska jag gå och ta mig en dusch, tänkte bara säga god morgon!

St Elmos Fire (man in motion)



St Elmos fire är en film som jag också tkr att folk ska se! Bratpack 4-life!

About Last Night


God natt

I morgon blir min måndag. Jag har varit sjuk ända sen i Lördags kväll. Men nu är jag inte tillräckligt sjuk längre för att missa skolan. BUH! xD Agneta kom just hem och Hanna hade visst inte somnat ännu, ups! Fast hon verkade inte så sur. HUr kunde jag veta att hon skulle somna under bolibompa. Kvällen gick iaf snappt, eftermiddagen också för den delen. Vi åt lunch med pappa som åkte vid 12. Sen kollade vi på lilla sjöjungfrun, efter det gick vi ut en stund. Och ute träffade vi på en katt och jag HATAR katter, verkligen! Så små äkliga sjukdoms bärare och nej jag har inte alltid hatat katter men efter som att Michelles lillebror fick svinnkoppor av en katt vill jag aldrig mer röra en. De är ju egentligen jätte söta men usch! Ajja sen gick vi in åt middag, spelade dator. Kollade på bompa och satt fvis daton. Det var vid det hära tillfället Hanna lyckades somna utan att jag märkte något. Väckte Hanna som var allt mer en glad. Mutade henne faktigst med Banankaka. Jag vet man ska inte mutta barn men vafan jag är bara barnvakt och stora syster.  Efter det kollade vi på tv en stund och sen gick vi upp och la oss lr Hanna :P  Det var min dag inte allt för jobbig och helt klart värd 500kr!

Ledigt men ändå inte

I dag är  det Tit sdag och mår jätte mkt bättre. Men det är alltid bättre att vara hemma en dag för mkt en för lite.  Idag är jag barnvakt åt min lilla syster, hon har ingen som kan vara med henne i dag. Jag sitter barnvakt i 9 och en ½ timme. 50kr i timmen lite pengar kommer det rulla in, jippi!

Måndag kväll

Här sitter jag nu och gör ingenting huvudet verker och näsan rinner fortfarande. Mamma lagade fisksoppa i dag med Räckor och Lax men allt jag kände smaken av var saltet, kul! Hade hoppats på att gossipgirl skulle börja i dag men det ser inte ut som det. Tyvärr! Just läste värsta skräp romanen i dag. Handlde om en tjej som bilvit mishanlad och våldtagen som ung om jag förstod det hela rätt och efter det rymt hemifrån och blivit plaserad på ett barnhem. Där hon hade träffat en annan flicka i hennes ålder och de hade under sin tid på barnhemmet planerat en massa skit för deras liv. Att de skulle gifta sig skaffa barn och hus. Men för Eden som hon hete blev det inte riktigt som hon tänkt sig. båda skaffar jobb och män. Men på Edens väns bröllopsdag så blir hon dumpad och hamnar i säng med vännens mans bror som hon ngrar dagen efter och säger åt honom att det var bara en engångs grej. Men han vill mer. Så han ringer henne en vecka efter och ber om att de ska träffas. Under deras träff ber han henne flytta in, jag säger bara HALLÅ?! Men mer som en inneboende älskarinna, inte flickvän utan någon som han köper grejer till och har sex med typ. Fast endå inte han uppmuntar henne till massor som att plugga vidare och grejer och alla ser dem som ett par men han vill inte ha barn eller äktenskap. Hon blir kär i honom och så blir hon med barn jippi! ajja ni år läsa denna usla bok orkar inte ens beskriva den mer så knäpp va den!


Sjuk

I dag är jag hemma och vetnu vad jag har för mig, INGET! Näsan bara rinner,blä! Aja jag har iaf fått min röst tillbaka, positivt tänkande.


RSS 2.0