Anton Zetterholm

Såg på allsång på skansen i Tisdags, och då var Anton Zetterholm med och måste säga att han är den sötaste Tarzan som finns!

Skomani :D

I dag var jag och bytte ett par av min favorit skor, sorligt. De påminde om mig om min favorit tidsepok. I början på 1800-talet under Jane Austens tid. Men i allfall fick jag med mig två nya par skor hem. Vilket alltid är kul. När jag kom hem började jag impregnera dem och samta med äldre skor också. Det slutade med att jag började ta kort på alla skor som jag kan tänka mig att använda. Så här kommar bilderna, vilka är ett paketikst försök att var poetisk. Rimade nästan :O

Alla skorna!

Mina svart gladiator sandaler från dinsko. Kärlek vid första ögonkastet! Mina converse, används inte så ofta men jag gillar dem grymt mkt ändå!!Mina balskor, älskningar som inte används tillräckligt ofta!Mormor gamla pumps från 40talet, fina men tyvärr lite förstora!Pumps från Hm, tyvärr aldeles för hög klack, så man går i dem en gång blir avskräck till man glömmer vf man inte gick i dem igen :P Tyskland skorna, galet skön och galet trasiga men d gör inget!Pumps från dinsko, enkla,sköna och underbara!Flippflopp 4 life, säger jag bara!Klassika pumps, vill kunna gå i dem för jag skulle aldrig släppa taget om dem!Dagens imköp, riktigt roliga och speciela tygskor!Mormors igen, var finare förut!Är oxå ett inköp från idag, fina,fina,fina!

RSS 2.0