Första advent

Nu sitter jag här en mörk vintereftermiddag. det ska vara vinter ialla fall för att i dag är det första advent. Men inte har jag några vinterkänslor  just nu, det är regn och grått ute bara. I dag har jag varit så duktig och städat mitt rum riktigt ordentligt. Sen jag har jag även tvättat lite kläder, skrivit min historia. Nu återstår bara att åka hem till min mamma och hämta spanska boken och min plattång, hade också tänkt att träna i dag men det verkar inte bli så nu, men klockan är ju bara 4 än så länge.

 Min helg har varit bra, jag har sovit ut, det är super skönt, känns som att det var månader sen jag gjorde det sist, I Fredags var jag med Madde, för att Fredrik blev sur på mig antar jag, är faktist inte helt säker. och i går var det tjejmiddag hos Millan sen vidare på fest i Ormsta. kan väl säga att det var en mindre lyckad fest och att jag var hemma redan vi halv 1 - 1 någon gång.

Aja nu ska jag göra annat en att sitta vid daton, glad advent!

Onsdag

I dag var jag då hos sjukgymnasten, vet ni vad hon kom fram till?! Att det inte finns något som hon kan göra! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH, gud vad sur jag är, ofta! Tänk om jag måste leva med en höft som jag får ont i varje gång jag badar, sitter förlänge i samma ställnig, blir kall. Det är inte rättvisst!

Jag är bara negativ fattar inte hur folk står ut xD

Tisdag

I dag har jag varit i skolan, kul va?! Efter skolan traskade jag, carro, madde, niki till täby centrum en snabbis, där niki köpte intima grejer, kul va? efter det trodde jag att jag skulle till sjukgymnasten men det visade sig vara i morgon och då blev jag irriterad, så irriterad att jag gick in på Ica och köpte choklad, öven fast jag lovat mig själv att inte köpa ngt sånt. Känner mig galet trött, det är en anlednig till att det här inlägg blev superfantaslöst och inte stora bokstäver alls. typ

Skola imorgon

Tänkte skriva lite, men jag har inte riktigt något att skriva, jag vill att skrivadet ska komma spontant och inte känns på tivingat, det blir hundra gånger roligare och skriva då. Fast det är ju när man skriv spontat det blir meter långa inlägg och sådana gillar jag inte heller. I alla fall inte när jag läser andras bloggar. 

Det finns en jättefin bild på mig från i fredags, funderar på om jag ska använda den till min nya design, älskar min nuvarande men skulle vilja ha en mer mörk, inte rosa alltså. Funderar på om den ska få bli svart med dräggiga som pojkar, vore inte det lite kul?! Men jag måste vänta tills jag kommer hem till pappa för det är där vi har photoshopm blä det är en hel lång vecka kvar. I morgon är det skola igen och faaaan jag har inte skrivit klart min historia del, får väl helt enkelt sätta igång.

Söndag is a borrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrring day

Helgen här snart över och jag känner inte att jag har fått vila upp mig, i fredags skulle vi ha filmkväll hos Amanda men vi satte inte äns på en film, lr jo d gjorde vi men sen satte jag på bag in da box och filmen stängdes av. Roligt hade jag i fredags, jag invig min nya leggnigs också. I dag var jag hemma hos Kristin, det var mysigt. Mamma kom och hämtade upp mig vid åkersberga sation och innan hon kom så kom det fram en kille till mig och:

- Röcker du?
- Nej
- Nehe, står du här själv?
- jaaa...
- Lycka till!

Sen gick han, underligt

Idag skulle ´jagh varit barnvakt åt min lilla syster man så blev det inte, kanske borde ringa hit Michelle, vi har ju itne setts på en hel vecka.

Torsdag 20/11

i dag så är det torsdag och jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera, jag får säkert tillbaka ginstan snart. Just nu är det bara så att facebook lockar 100 gånger mer och alla som känner vet varför.

Just nu är jag lite ledsen på mig själv. Jag låter mitt livkretsa runt en person/sak och det är inte alls så jag vill vara. Jag vill inte bli tråkig! Allt jag har pratat om de senaste veckorna har som sagt kretsat om det och jag blir galen man mår inte bra utav sånt. Kommer ihåg förra gången det hände, jag mådde inte bra efteråt. Nej nu ska jag inte klagga utan se på det posetivt. Det händer något i mitt liv ialla fall.

i dag hade vi salskrivning och det gick bra, hoppas jag. Efter åt gick jag och Malin till Täby centrum där vi möte upp Madde och Nikki. Sen kom även Carro. Malin skulle i väg och jobba, jag hade utvecklingsamtal klockan tre och de andra skulle hem så vi skildes åt efter ett tag.

Utvecklingsamtalet flött på, tror Kristina blev lite chockad över att jag ´hade sån hm... aja kmr inte ihåg var det heter.
Sen var jag på sång och efter d skulle jag och träna men nu blir det inte så, lite tråkigt

Nu har jag uppdaterat hoppas att ngn blir nöjd :)

Söndag

Jag skäms över att jag inte skriver men det är ju ändå ingen som komenterar typ. Men skriva för komentarernas skulle kanske inte är helt rätt heller. Aja min helg har varit lugn men lyckad. vet inte vad jag mer ska skriva, vilket är tråkigt!

3 more days

Nu är tisdagen snart över, jippi vilket betyder att det bara är 3 dagar kvar av skolveckan. I dag var jag på Lucia träning, helt okej, Annas kompis Lousie var med som kandidat.

Skola i morgon

Nu sitter jag här och har precis insett att jag kommer missa lite sovmorgon i morgon efter som att jag ska till sjukgymnasten i morgonbitti, blä säger jag bara men vad gör man inte för att bli en gnutta friskare, i dag har jag träffat Michelle en snabbis sen jag har bara tagit d lugnt.

Ett STORT grattis till min pappa på farsdag

lördag ¨morgon¨

Nu sitter jag här helt slut efter går dagen, men som sagt kul hade ja. Idag ska jag första träffa Fredrik och sen tror jag att jag ska hem till Madde i kväll :) see u later!

kalas

Här sitter jag och är så trött så att jag inte kan skriva, inte kan läsa, jag förstår helt enkelt inte ngnting just nnu, aja haft d mysigt i kväll i af :)


Fredag

I kväll kommer det några fina flickor hem till mig och sak äta här,frågan är om efter middagen om jag ska lämna dem och ååka vidare själv eller om jag ska stanna snällt med dem och kanske få sitta hemma, jag tror faktigst att jag chansar på att vi sitta hemma, vi är iaf 4 pers, ngt måste vi få tag i lr? :O

lalal

I dag har jag varit och fått mina inställningar på gym och sim så nu ska jag bli snärt och fin, anna ska vi åka dit i helgen?
I dag har varit en lugn dag, med sofforna i skolan , ett hej , chailatte och mkt mer
see u

Förlåt

De senaste dagarna har jag varit sämst på att uppdatera, fy på mig men facebook har lockat mer och jag har inte haft tid att sitta vid daton utan all min fritid har gått till att gå i centrum och plugga, men mest plugg helt galet och d tar aldrig slut!
BLÄ"
Aja nu vet ni ses sen

http://wwl.blogg,se

Pockerface




Inte ofta jag gillar sån här musik, men den här är bra! I dag har jag varit i skolan och det var inte kul, d e så himla mycket just nu, tror jag håller på att dö, aja jag får anstränga mig mer bara :)

Happy :D

Happy,happy,happy
'
Vet inte men nu är jag glad!

Stor och stark

hejhejhejhejhejhejehejhejhej ett hej är allt som behövs.
i dag har jag varit så dukigt att jag har skaffat gymkort, så nu ska jag bli stor och stark, Anna slå mig en pling efter den 6 så ska vi träna du och jag :D


Trötter

Jag vaknade för 20 min sen, kan ni tänka er vilket slöseri på tid, jag har sovit bort halva dagen. Fast nu är jag iallfall ut vilad tills skolan på Måndag. Just nu tror jag att det är tröttheten från i Torsdags som satt kvar, jag sov inte så mkt den natten sen vaknade jag väldigt tidigt eftersom att jag inte sov hemma, det gör jag jämt alltså vaknar tidigt när jag inte sover hemma. Sen åkte jag hem duchade och åkte till Madde och var där hela kvällen. Vi gjode igentligen inget spec vi bara satt på hennes rum. aja nu ska jag gå och städa och desutom ge över daton till min wownörd till bror.  

Duktig flicka

Tänkte uppdatera lite. Som ni alla vet så var det halloween fest igår och det måste jag säga var lyckat. Nästan alla i klassen var där, alla som kom var utklädda. Jag hade kul iaf.



Det snörar, det är inte klokt. Det är bara oktober och den första snö är redan här, jag vill inte. Men här hemma är det inte så mycket snö i allafall,. Läste i Agnetas blogg att i kopparberg så är det två decimeter snö. ( Kopparberg är den lilla ort som min farmor bor i.) Men det är att det inte är kylan som är jobbbigast utan att man halkar vart man än går, jag har redan halkat två gånger i år. Detta är helt sjukt! Aja nu ska jag sova

Min klass har skaffat blogg
http://wwl.blogg.se
Frågan är bara hur kmr man in?

RSS 2.0