Nyårs afton

Min nyårsafton va helt okej, hade kanske hoppats mer på den. Säger förlåt till Erica för mina emosamtal om hur mycket min nyårsafton sög.
Men min plan var att först äta middag med Jossan och Sara sedan träffa upp Emilie, Linnea, Michela och Kajsa och gå på någon fest som någon i deras klass hade. Efter många försök att få ur Emilie när de skulle åka dit så gav jag upp och sa åt dem att ringa mig när de skulle åka. Efter att ha väntat i en timme på att de ska ringa ( då var klockab ca halv 9) så smsare jag dem och frågar igen och då vissar de sig att de redan har åkt och struntaden i att ringa mig. ( Vilka underbara vänner jag har, trodde de var bättre än så!) Så då hade jag bara Sara och Jossan att förlita mig på. Sara vill träffa sin pojkvän så vi gick till Erikslund där vi skulle möta upp han och hans vänner, sen kom även en gammal skolkamrat till mig som jag inte alls gillar, och de var dem sara och Jossan tyckte att jag skulle fira min nyårsafton med. Först skulle vi till Kyrkbyn/Vallentuna. Men så blev det inte för där kom vi inte in. Så skolkamraten åker dit men vi stannar kvar, nu är klockan 11 och det ser inte ljust ut. Killarna bestämmer sig för att åka till någon Niklas i Gribban och frågar om vi inte vill följa med. Men jag är på jätte dåligt humör och tycker att de här killarna är tråkiga och töntiga och vill inte följa med. Men efter mycket övertalning från Jossan och Saras del så går jag med på att ta bussen med dem. På bussen sitter min rädding, Malin!  Jag frågar Malin om vi (Sara, Jossan och jag) får följa med henne och det får vi. Jag blir jätteglad! De eär på väg mot täby kyrkby tror de men det vissar sig att de ska till Norrgården, vilket ligger i vallentuna. Så dit vill de inte ååka så vi åker till någon kille som heter Johan, där det finnns massor med trevligt folk! Sen går vi vidare till Henke där vi är tills typ 4. Det blev helt okej till slut även fast jag nästan trodde jag skulle börja gråta där ett tag!

2007, året som bara försvann

I Januari fyllde jag år, träffa min underbara vän Erica för första gången. Vi får inte glöma Amanda och Sara heller.
I Februari gjorde jag mitt gymnasie val, la ett alla hjärtans dagkort i en bervlåda, på de stod mitt nummer. SBN stod också för dörren.
I Mars råkade min pappa ut för en olycka så har fick skallsakda och minnesluckor. På utangning till Danderyds gymnasium var jag också. Konfirmation läger var det sista som hände den månaden.
I April var det påsklov, det var mitt och Issas lov, sen var det valborg och jag blev kär, så kär kommer jag aldrig bli igen om jag får bestäma.
I Maj konfirmerade jag mig, tog plojfoto och började umgås med världens underbaraste Moa.
I Juni var det bal och skolavslutning, då gick jag ur grundskolan, så tältade vi vid sparren också. Sen fick jag vet att jag skulle börja på WWL också.
I Juli hände det inte så mycket var hos Farmor en vecka sen så spenderade jag väldigt mycket tid vid min favorit brygga.
I Augusti var jag i Kroatien, sen tog jag upp kontakten med Sara och gänget igen.På Solvik hann jag också göra ett besök. Då var skolan i gång igen, allt nytt!
I September var de omtalade festerna hos Sandra och jag gick och gräglade efter en viss Erik.
I Oktober slog jag till på stort och hade två hela fester. Höstlov hade jag också.
I November stod det härliga till, jag gick på fest efter fest . Och hade the time of my life!
I December så var det fest hos Amanda och där träffade jag Käck, sen hade vi festen hos Wikman då det gick vilt till. Julafton hade vi också med Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson.

Det som står för dörren är födelsedag och tyskland resan, hoppas 2008 blir lika härligt om inte härligare än 2007.


RSS 2.0