Dagens

I dag klippte jag mig :D kuuul! Eller inte blir typ alltid missnöjd, men den här gången blev jag nöjd. Dagens planer blev helt ändrade, jag skulle på fest i Waxholm i kväll men den blev flyttad till Lördag, vet ni varför jo för att hans föreldrar tyckte att det var lättare att hitta på något en lördagkväll så att de kunde försvinna ut ur huset. HAHAHAHHA. Så i stället ska jag träffa Jossan och titta på film, mys,mys ! :D

image66

Dagens :
tjock tröja/ kofta : En grå blommig från HM,
Linne: Grått från Gina Tricot
Kjol: Högmidja från HM
Strumbyxor: Blå från HM
Väska: Svart, brun second hand, min mormor gav mig den!

Bada, bastu

I går var mysigt måste jag säga, jag, Emma och Sandra gick hem till Tobbe och badade bastu med Tobbe och killar ( ska jag vara helt ärlig vet jag inte vad de heter). Mysigt var det! Efter en eller två timmars bastande så bestämde vi oss för att titta på film. Första såg vi I am legend sen såg vi en film om en kvinna som var kökboss typ , hah ! Sen när jag och Sandra skulle hem till henne för att sova kl 4 så hade hon inga nycklar först tönkte vi att vi kunde gå omkring i Gribbylund tills hennes mamma vaknade, men det var vi aldeles för trött för, så vi ringde på tills hon vaknade.


Stress!

Nu tittar jag och min pappa på ett program om stress. Eller jag tittar inte så mycket om jag ska vara ärlig. Vad har jag hittat på i kväll då? jag har faktigst varit med Moa, vi som vanligt gick till centrum, men den här gången köpte vi inte godis utan morötter med dipp! ´Vet inte alls hur nyttig det egentligen är men gott är det iallafall. Jag är som vanligt också taggad på att träffa killar. Moa av någon anledning taggad på att träffa Kalle och Ulrick eller Jalle. Ingen aning om varför men jag var inte så taggad på dem. Det slutar med att jag skickar ett sms till Andren och för söker få honom att komma ut till vallentuna. Det var han inte jätte pigg på utan killsällskap utan han dissar mig/oss hårt eller inte riktig men lite.  Nu så är jag hemma eftersom att moas mamma tycker hon ska vara hem vid halv 11, sjukt jobbigt!


                                       image57

Sportlov

Tänk nu var helgen redan slut, det går aldeles för snabbt, men vet ni vad den här gången gör det ingenting för att i morgon är det måndag men jag har LOV. Tänker ta det väldigt lungt det här lovet. eller så lungt man kan om man heter Ellinor Pettersson och verkligen inte kan sitta hemma en dag utan och få spaz . Helgen har verit lung i fredags var jag med Moa och det var mysigt att ta igen lite förlorad tid. Sen i går var jag med Erica och Sandra och mös hemma hos Erica, med glass och chips. Sen i morgon är det klassmiddag som gäller, mysigt värre.
Vill ni veta något otroligt jag har faktigst börjat på min historia uppgift i tid för en gång skull. YEAHS ! :D

Henne vill jag se ut som

image56

- Igen kan säga att hon inte är vacker!
- Grace Kelly

Nedräkning

Jag räknar ner dagarna till Sportlovet. Föst var det tänkt att jag skulle följa med Linda till Tyrsil i Norge men det verkar inte så nu. Men på Lördag ska jag och Erica till min farmor och åka skidor, galet kul!  Känns som att det var evigheter sen jag träffade min farmor så att åka dit ska bli trevligt också. Får väl choklad rutor och Trokadero ( ingen aning om hur det stavas) när vi kommer. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer på sportlovet, plugga kanske? När jag kommer tillbaka efter lovet så har jag slut prov i tyska steg 2. Herregud säger jag bara!

 Men nu ska jag gå och sova, skola i morgon alla glada!

Good night, sleep well, dream sweet our what ever you say!

Düsseldurf



Mina bilder, inte alla men många

Helg är över! :(

Tänka sig att min helg började i Torsdag känns det som då det var "singel kväll" hos Erica, inte jätte kul men det funkade. Singlarna var Emma, Erica, Jossa, Nea, Nathlie, Saga, Sandra och jag själv så klart.  Vi pratade mest och hade det mysigt. Men jag var något seg dagen efter i skolan, för i skolan va man ju tvungen att gå. Fredag kvällen spendrades först hemma hos Nea, då vi var allmänt seg, sen 20 i 12 så va jag, Emelie, Jasmina och Nea väldigt impulsiva och tog sista bussen till Centrum för att möta upp grabbarna. De skulle in hos Erica som hade klass fest, men de visste redan innan de gick dit att vi inte skulle få komma in, så vid stod utan för Erica en timme och gjorde ingenting, pinsamt!! Sen åkte vi hem till Erik Renstöm och va där en stund.

I Lördag var jag på Kent med min mamma, hade ingen aning om att jag skulle på Kent utan när jag kom hem i Lördags så sa mamma det, gud så glad jag blev :D Så en tripp till Norrköpning blev det, för att sedan ha en underbart rolig kväll, fast hade hlr gått med en kompis, men lite social med mamma måste man också var.

I dag har jag varit med Erika på det nya fiket i vallentuna, det känns verkligen inte som vallentuna vilket är jätte trevligt :D

Men nu ska jag gå och sova, skola i morgon och eftersom de har ändrat schemat s börjar jag 10.00

Good Night!

Trodde jag hade allt!

I helgen blev allt glass klart! Jag åkte bort i en månad i tron av att alla skulle sakna mig, men kom tillbaka till ett sverige där alla har skjutigt borten! Igen av de jag kladde mina bästa vänner finns kvar, eller det är så det känns för mig. Det ringer varandra bästämmer med varandra, mig glömer de! Hur gick det till en en fråga jag har ställt mig ofta på sista tiden.Visst jag har träffat dem men jag har fått tjatat ärslet av mig innan jag får ett ja, det är alltid aa kanske, jag ringer dig sen. Får man något samtal sen? Nej skulle inte tro det, utan det är jag som måste ringa upp igen. Hon som jag tyckte att jag stod närmast har jag inte pratat med sen jag kom tillbaka, eller lite men det är max en minut på telefon när jag ringer och försöker få tag i henne, men nej nej inte vill hon prata!  Ajja jag får väl hitta nya, men hur fan bytter man ut hela sin umgängeskräts? Det går inte!!!
Faaaaan!

Fredag

Helgen började väl lite tråkigt, i går satt jag ensam ute i Kårsta och tittade på Americans sweetheart. Det är en väldigt bra film även fast jag har sett den en triljard gånger. Någon anna film som är bra är en ung Jane Austen ( Orginal titel : Becoming Jane). Den hanldar om Jane Austen uppväxt, om hur och Tom Lefory bilr kär. Men problemet är att Tom ska ärva sin morbror och måste därför gifta sig med någon morbroden vill och Jane har inge bra bakgrund.

Här är en tjuv titt på filmen :



Den är galet bra, och den manliga huvudrollen är så sjuk söt!!

Oj oj

Oj,oj,oj vad dålig jag är på det här med att blogg. Ska skärpa mig med det inge kul eftersom att det aldrig är någon som läser, fast det kanske finns en anledning. hehe nu är jag i allafall hemma igen, det känns lite sorlig. I allafall eftersom att sista veckan i Tyskland var toppen. Kunde gärna ha stannat en eller två veckor till. Vad har jag mer gjort detta nya år? Jag har fyllt år, haft mini nyår och varit i Tyskland. Men nu är jag hemma igen som sagt. Herregud vaarför upprepar jag mig för?

I dag var det studiedag och likadant i går, trevligt, trevligt säger jag bara. Tänkte att jag kanske borde ladda upp lite bilder från roliga händelser från resan.



haha lite bilder från tyskland, finns andra på facebook :)

Nu från födelsedagen

 det finns fler bilder men inte värt att lägg upp dem.

Mininyår


RSS 2.0