Nya minnen

Helgen har varit ruskigt bra faktigst. I Fredags så åkte jag först hem till min mamma och bakade kladdkaka, städade rummet och var almänt nöjd med tillvaron. Åkte hem till pappa och insåg att jag ska vara här i sju veckor framåt. När jag kom hem till pappa var jag jätte trött bara oc tänkte ta mig en powernapp men jag sov tills nästa dag ist, tihi jag var inte alls slut!

I lördags så träffade jag tilda vig halv två. Vi gick runt i centrum och köpte present till Amanda som fyllde år i onsdags. Sen efter det gick vi till Amandas jobb och möte upp Malin. Vid tre när Amanda slutade så fick hon sig en liten överrsaknings picnic. VI picnicade i några timmar sen åkte jag hem. På kväll så var det Jessis födelsedags fest vid Ängsan och jag hade riktigt kul. Kvällens höjdpunkt var ju när en kille som precis kommit nästan springer fram till mig och hälsar och då kmr Hendric fram till mig och frågar om vi ska gå och då ser man hur ledsen den här killen blir och da - jaha är du Hendric tjej! (Vilket jag inte är) Gullunge säger jag bara!

I dag så åker jag och möter upp Nea och Carro vid rösjöbadet är med Nea hela eftermiddagen. Vi svullade och gick ut med hennes hund, mys!


RSS 2.0