HI

image119

KLäningen är från Topshop och står högst upp på min önskelista!

:)


Disco



Lära sig dansa dicso på finska, hahaha

91 tjejer äger.

I dag hade jag och Linda en ganska roande koveration eller jag skulle inte kalla den roande men det vi kom fram till ägde iallafall.  Vi satt och diskuterade varför alla killar borde välja oss 91or. Att 91 killar inte borde välja en liten 93 som inte har utvecklats lika långt som dem och att 90, 89 var vi ju faktist i samma våg längd som eftersom att ett/två år är ju ingenting. SÅ hallå vem vill inte ha en 91? haha måst ha låtigt lite roligt om någon satt och lyssnade på oss. Men va fan!

 Vi äger!!!

Helgen som var

Helgen har enligt mig varit bra. I fredags var jag hem tog det lungt målade det sista i mitt rum. Sen i Lördags så åkte jag och familj till Ikea för att inhandla nya fina saker till mitt nya men gamla rum.
Inköpnings lista
Tre kuddar och örngått till dem - Kuddarna går i bruna nyanser
En sänglampa - Den är svart med något brons/brunt sträck på.
Gardiner - Ser ut som typ träd, lr svårt att förklara.
Rullgardin - Svart, såå att det äntligen blir mörkt i mitt rum!
 Lampskärm - Brun den också
Ramar - En stor och tre mellansmå
Filt - Brun, grå spreklig

 
Ikea är bäst i hela världen, längtar tills jag kan gå där och plocka ut saker till min egna lägenhet. Såg faktist ett porslinsett som jag funderar på att önska mig i julklapp, haha!
 Efter Ikea var det hem och plocka upp allting. Sen så träffade jag Amanda och Malin. Vi åkte till Enebyberg där någon tjej hade fest. Helt okej, trevliga människor, men roligast var ändå bussresan hem.
 I dag så fyllade pappa år och det var kalas. Släkten kom, jag hade tråkigt. Vilket innebär att jag fick äta mig fett och svara på frågor om Tyskorna som kommer om några veckor. FUN!
 
Tjillivippen!

Freitag

Nu sitter jag här och har inget att göra, men det bestämde jag mig för redan i går kväll att jag inte ens skulle försöka komma ut i kväll, de två senaste veckorna har jag varit så himla seg! Förra helgen gjorde jag inget specielt och den här helgen verkar bli ungefär likadan. I går var en hektisk dag iallafall, eller skoladagen kan jag ju inte klaga på. Kommer dit till 12 och inser att vår lärare är sjuk och att vi ska få sitta framför daton i 100 min, inte så kul! Sen var engelska inställd och IHL-idrotten gick ´jag inte heller på. Efter skolan gick jag och Amanda och åt på Donken * pinsamt*. Efter det träffade jag Erica. Henne har jag inte träffat på säkert 2-3 månder. Var typ närvös inför det hela men det gick bra. Vi satt och pratde i en och en halv timme. Efter det åkte jag hem och tränade med Anna. Jag TRÄNADE! Kan ni fatta det?! Efter vår spring tur flippade vi lite och blev fjortisar, haha. Sen efter Anna gick jag över till Michelle och så gick vi ut med Kelso. SÖtaste hunden!

 Vet inte alls varför jag skrev det här men men 

 

ICA med Svea


Sommar

Jag är sämst på att uppdatera, jag vet.
Tänkte göra en liten lista på roliga saker som är på ingång ;)
24/5 Kanske jag skulle få komma hem till Elin på Oskar/Fredrik friande, men jag fattade inte riktigt :P
28/5 Amanda 17år
29/5 Tibbles treor utsläpp och flack åkning
31/5 tjäna pengar haha
6/6 Tyskarna kommer/ledig
11/6 mammas födelsedag
13/6 Skolan slutar
 
haha tråkigt värre, Nu borde jag plugga bye! :)

RSS 2.0