ny blogg

I dag fick jag ett tips om att devote är mycket enklare att designa och bloggen och grejer.
min mya blogg är ascot.devote.se. hoppas nu ni hänger med i flytten!!

För jag är lycklig!

Nu börjar snön smällta bort och det ger riktiga vår känslor! Ena anledning till att jag är lycklig

Vi har slutprov i spanska steg 2 just nu och i dag fick vi tillbaka läsförståelsen och jag fick ett VG på den, gud så glad jag blev!!!  Det är det bästa som hänt på länge! Men slutproven är inte slut än så det är bara att åter gå till pluggandet, adios!

Låt det bli sommar

Jag är så galet taggad på sommarlov, tänk 10 veckor utan skola och läxor med bara vänner, sol och bada. Bara åka utomlands och försvinna bort från skolan. Men mest av allt att gå i ett par fin gladiator sandaler med en kjol och utan jacka möjligtvis en kofta när det börjar skymma lite. Nej nu ska jag inte drömma mig borta allt för mycket.

Dagen i dag såg ut som alla andra, där har ni anledningen till att jag gärna drömmer mig bort till ett sommarsverige. Men något som är positivt är att det bara är 5 veckor till påsklovet och efter det går tiden läskigt snabbt, sommaren börjar komma, treorna går ut och man börjar så småning om se slutet på alla kurser.

Livet är inte alltid en dans på rosor

Nu är skolan i gång igen, den här måndag var helt värdelös. På historian gjorde vi ingenting, det var fritt arbete. Sen var det spanska och där var det bara repition inför proven som kommer nu under veckan sen hade vi Inre och den lektionen ger aldrig något, vi gjorde inget där hlr. Slutade till och med väldigt mkt tidigare än vad vi brukar. Sen gick jag o klassisar till centrum för att äta. Jag åt inte utan det blev loka och sandys kaka för min del. Tjockis. Men min dag har varit ett rent helvete. Det är inte ofta jag tar åt mig av saker men i dag blev jag ledsen riktigt ledsen. FAN! Jag vill bara gömma mig under mitt täcke och aldrig mer komma fram. Nej bara försvinna, tänk att vara i Spanien igen!!

-FAN TA DIG, JAG VET INTE ENS HUR JAG SKA REAGERA!

Sista lovdagen

Nu är lovet över och i morgon är det tillbaka till skolan och vardagen. Inte för att det har varit min vardag på 5 veckor men nu ska vi tillbaka till den. Alltså första gången jag sätter min fot i skolan på fem veckor. Jag längtar, hehe Nu ska jag iaf plugga mkt roligt. Nej usch jag kommer aldrig kunna fokusera, sepe!!!

RSS 2.0